Stuifmeel Korrels

Stuifmeelkorrels of pollen is een gezond en zeer krachtig voedingsmiddel. Boordevol vitamines, eiwitten en aminozuren maakt het tot een powerfood. Oplosbaar in de yoghurt, het fruit of in de shake. De mooie stevige en krachtige stuifmeelkorrels van Heart of Strandja bestaan uit diverse kleuren korrels waarvan roodachtig bruin en de gele kleuren gecombineerd, ze zijn mooi verpakt in een pot waarin je het onderscheid in kleur goed kunt waarnemen. 

Stuifmeelkorrels of pollen bevatten talrijke essentiële voedingsstoffen zoals mineralen (o.a. calcium, kalium, magnesium en ijzer), koolhydraten, antioxidanten en eiwitten. Een gedoseerde inname van deze stoffen kan een positieve bijdrage leveren aan uw gezondheid. 

Mensen met vermoeidheidsklachten kunnen door de activerende werking baat hebben bij het gebruik van stuifmeel. Ook heeft stuifmeel een maag versterkende werking en ondersteunt het door zijn rijke samenstelling de spijsvertering.

Stuifmeelkorrels zijn verkrijgbaar in;

  25 gram

  70 gram

200 gram

500 gram

     1 kilogram

     4 kilogram

Via de webshop

Het gebruik van stuifmeelkorrels dient opgebouwd te worden, van enkele korrels tot maximaal een theelepel per dag. Stuifmeelkorrels zijn ideaal om de vitaliteit en weerstand op te bouwen en te behouden. Gebruik stuifmeelkorrels bijvoorbeeld door de yoghurt, het fruit of in de shake. Stuifmeelkorrels zijn wat zwaarder verteerbaar door de compactheid, daarom is het beter om ze eerst even te laten oplossen voordat ze genuttigd worden. Zodra u stuifmeelkorrels proeft dan zal de onmiskenbare smaak van pure natuur naar boven komen!