Honingonline.nl vernieuwd!

Het is echt winter... Het vriest en sneeuwt en je kruipt, wellicht na buiten te hebben genoten van het ijs en de sneeuw, dan ook heerlijk bij de kachel. Onze bijtjes blijven met deze koude periode heerlijk dicht bij elkaar in de kast om zo op temperatuur te blijven. Ondertussen hebben de mannen van honingonline.nl niet stil gezeten! Wellicht heb je het al gezien: alle productfoto's zijn vernieuwd. De webwinkel is zo nog duidelijker en sfeervoller. Wij zijn benieuwd wat je er van vindt. Verder kunnen we je weer blij maken met een aantal heerlijke nieuwe soorten honing die we aan ons assortiment toegevoegd hebben. De woudhoning van 350 gram ligt in de aanbieding!

Check het volledige assortiment van Heart of Strandja op https://www.honingonline.nl/Strandja-honing


Uitgelichte berichten
Recente berichten