De missie van Heart of Strandja!

 

Onze missie is het vervaardigen van hoogwaardige natuurproducten met het grootste respect voor de natuur en haar levende wezens en bewoners van het ongerepte Natuurpark Strandja (BG) en omgeving. U kunt er met gerust hart vanuit gaan dat de producten die wij u aanbieden met grote zorg, eerbied en op maatschappelijk verantwoorde wijze geproduceerd zijn en onder directe controle van ons bedrijf staan. Achter elk product staat in eerste plaats een "natuurlijke leverancier" zoals een bij, een bloem of een plant met daarachter de menselijke factor zoals de imker of de boer die samen met ons de prachtige eindproducten tot stand brengen. Wij zijn reeds 10 jaar actief in Strandja, kennen het gebied en weten wat deze mooie natuur te bieden heeft!

De benodigde grondstoffen om tot onze eindproducten te komen kopen wij direct in bij onze lokale leveranciers die wij persoonlijk kennen en waar we een goede, warme en vertrouwelijke band mee hebben. Zodoende weten wij precies bij wie en waar onze grondstoffen vandaan komen, deze op de juiste wijze zijn vervaardigt en dat deze aan onze kwaliteitsnormen voldoen na grondige inspectie. Wij laten dan ook de grondstoffen regelmatig analyseren in het laboratorium om de kwaliteit optimaal te waarborgen.

Door onze producten te kopen haalt u een stukje unieke wereld in huis en zult u volop genieten van de pracht en kracht die deze natuurproducten u te bieden hebben. Hierdoor investeert u mede met ons in de natuur en stimuleert u de lokale bevolking d.m.v. werkgelegenheid, kunde en vaardigheden door te geven. Heart of Strandja ondersteund met een gedeelte van haar opbrengst de gemeentelijke honden en kattenopvang in Burgas waar wij zeer bij betrokken zijn, voor meer info zie www.opbk.burgas.bg