HONING

Honing is een wonderlijk natuurproduct afkomstig van een superorganisme, de bijen. Ter indicatie; een bijenvolk bestaat uit 1 koningin en tussen de 30.000 en 60.000 bijen (werksters) en waarvan er een klein aantal mannelijk (darren) zijn. Berekend is dat ongeveer 100 werksters langs 40 bloemen, bomen of planten moeten gaan voor een theelepel honing, heel wat werk dus voordat het bijenvolk 1 kilo honing voor de imker heeft verzameld. Daarnaast verzamelen ze ook stuifmeelkorrels (pollen), propolis en produceren ze bijenwas .

Uitgebreide informatie over honing kunt u vinden op  http://www.imkerpedia.nl/wiki/index.php?title=Honing

Ontdek de positieve en krachtige eigenschappen die honing u biedt. Hieronder treft u de soorten honing aan die Heart of Strandja in haar product assortiment heeft opgenomen.

EXCLUSIEVE TOPPER!

Strandja Woud Honing

Deze mooie dikke exclusieve honing die bijna zwart van kleur is wordt beschouwd als de beste honing van Bulgarije die er te krijgen is en is alleen afkomstig uit het Strandja Natuurpark

lees meer...

ZOETE GEZONDHEID!

Wilde Bloemen Honing

Heerlijk zoet, voor vele de herkenbare smaak van honing. Prachtige bosranden en velden vol met talloze wild bloeiende bloemen. De diversiteit van de vele bloemen komt terug in deze honing. 
lees meer...

KONINKLIJKE WEERSTAND!

Royal Jelly Forte

Een heerlijke mix van frisse bloemenhoning in combinatie met het wonderlijke goedje Koninginnegelei. Uitermate zacht van smaak en ook nog eens supergezond en weerstand  
lees meer...